black friday deal - netherlands

BESPAAR 49%:ExpressVPN biedt 49% korting op het eenjarige abonnement en nog 3 maanden extra gratis!

We hebben veel verschillende VPN-services getest en vonden ExpressVPN een van de beste. Met meer dan 3.000 servers in 94 landen, onbeperkte bandbreedte en krachtige beveiliging is dit zeker het overwegen waard. Dat is vooral het geval op Black Friday, waar je dit jaar flink kunt besparen op jouw ExpressVPN-abonnement dankzij de Black Friday-deal van ExpressVPN.

Voucher voor ExpressVPN
BESPAAR: 49% plus 3 maanden gratis!
Bekijk Aanbieding >
Voucher wordt automatisch toegepast

Black Friday-deal 2023 van ExpressVPN

ExpressVPN biedt een speciale Black Friday-deal aan waarmee je 49% kunt besparen op de prijs van een eenjarig abonnement. Bovendien omvat deze aanbieding drie maanden dekking extra gratis.

Normaal gesproken zou je $ 194,25 moeten betalen voor 15 maanden dekking, maar deze deal verlaagt de kosten tot slechts $ 99,95 (gemiddeld $ 6,67 USD of GBP £ 5 per maand). Dat is veel voordeliger dan het abonnement van één maand ($12,95/maand) en het abonnement van zes maanden ($9,99/maand). Het kiezen van een langlopend abonnement is op de lange termijn daarom in feite veel voordeliger. Houd er rekening mee dat deze tijdelijke deal al online beschikbaar is, mocht je ervan willen profiteren.

Waarom zou ik ExpressVPN kopen op Black Friday?

Of je nu toegang wilt krijgen tot regionaal geblokkeerde websites en services of jouw online privacy wilt beschermen, een VPN is een geweldige manier om dat te doen. Hoewel veel VPN’s Black Friday-deals aanbieden, zijn er maar weinig van dezelfde kwaliteit als ExpressVPN. Als je ExpressVPN op Black Friday (of Cyber Monday) koopt, weet je zeker dat je de best mogelijke deal krijgt. Onthoud: hoe langer het abonnement, hoe groter de besparing.

Wil je toch eerst de markt verkennen voordat je een beslissing neemt? Met zoveel opties kan het lastig zijn om het juiste VPN voor jouw behoeften te vinden. Daarom hebben we een uitgebreide lijst samengesteld met de beste Black Friday VPN-deals van 2023. Daar vind je alle details over de beste Black Friday- en Cyber Monday-aanbiedingen. Bovendien houden we de pagina up-to-date als er nieuwe VPN-kortingen worden toegevoegd.

Waarom zou ik ExpressVPN kiezen?

We raden je ten zeerste aan om ExpressVPN als jouw favoriete VPN te gebruiken. Hoewel het niet het snelste VPN is, is het nog altijd een betrouwbare optie om te streamen. Het werkt inderdaad met veel populaire streamingservices, waaronder Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Met zoveel opties kan het lastig zijn om het juiste VPN voor jouw behoeften te vinden. Daarom beste Black Friday VPN-deals van 2023.

Als je een beginner bent op het gebied van VPN, hoef je je geen zorgen te maken. ExpressVPN behoort tot de meest gebruiksvriendelijke services op de markt. De support is dag en nacht beschikbaar via live chat en e-mail. Er zijn apps beschikbaar voor desktop (Windows, Mac en Linux) en mobiel (Android en iOS). Het biedt zelfs aangepaste firmware voor draadloze routers. Het kan echter zijn dat je de voorkeur geeft aan het gemak van de browserextensies van Chrome en Firefox. En je kunt tot wel vijf gelijktijdige verbindingen per account hebben.

Wanneer je verbinding maakt met een ExpressVPN-server, wordt jouw internetverkeer beveiligd met 256-bit AES-versleuteling. Bovendien kun je DNS-, IPv6- en WebRTC-lekbescherming en een killswitch verwachten. Al deze beveiligingsfuncties zorgen ervoor dat jouw gegevens niet in gevaar worden gebracht door hackers en snuffelaars. Houd er rekening mee dat ExpressVPN zelfs geen identificerende logs bijhoudt, waardoor het een verstandige keuze is voor anoniem browsen.

Je kunt dit allemaal zonder risico uitproberen, omdat ExpressVPN een 30-dagen geld-terug-garantie biedt. Het enige dat je hoeft te doen, is binnen de periode van 30 dagen een terugbetaling voor je geld aanvragen, en er worden geen vragen gesteld.

ExpressVPN-functies

Wanneer je je via de Black Friday 2023-deal bij ExpressVPN aanmeldt, krijg je volledige toegang tot het brede scala aan functies. Hier zijn slechts enkele van de beschikbare functies:

  • Wereldwijde aanwezigheid: Ruim 3.000 servers in 94 landen
  • Hogesnelheidsservers: Behoorlijke snelheden en onbeperkte bandbreedte voor streaming
  • Consistent deblokkeren: Gebruik het om Netflix en Disney+ in het buitenland te bekijken
  • Privacybescherming: Hoogwaardige versleuteling en houdt geen identificerende logs bij
  • Dag en nacht support: Support dag en nacht beschikbaar via live chat en e-mail
  • Beginnersvriendelijk: Gebruiksvriendelijke apps en browserextensies
  • Meerdere apparaten: Sluit tot wel vijf apparaten tegelijkertijd aan
  • Geld-terug-garantie: Je hebt 30 dagen de tijd om het zonder risico uit te proberen

Hoe zit het met de Cyber Monday-deal van ExpressVPN?

Het merendeel van de grootste VPN-aanbieders zoals ExpressVPN staan toe dat hun Black Friday-kortingen doorlopen tot Cyber Monday. Dat betekent dat, als je nog niet helemaal klaar bent om te kopen, je nog steeds een goede kans hebt om op Cyber Monday een goede deal binnen te halen. Maar zodra Cyber Monday en de maand november voorbij zijn, is de kans groot dat de prijzen weer normaal worden, dus wacht niet te lang!

Voucher voor ExpressVPN
BESPAAR: 49% plus 3 maanden gratis!
Bekijk Aanbieding >
Voucher wordt automatisch toegepast

Lees onze ExpressVPN-review.

Zie ook: