ipvanish bf deal Dutch

BESPAAR 83%:Ontvang tot 83% korting op IPVanish-abonnementen en 3 maanden gratis

Er is geen tekort aan VPN’s op de markt, die allemaal op de een of andere manier verschillen. De ene biedt bijvoorbeeld hogere serversnelheden of meer locaties om uit te kiezen, terwijl de andere een krachtiger beveiliging of een gebruiksvriendelijkere ervaring biedt. Het voordeel van IPVanish is dat het op alle vlakken goed presteert. Bovendien is IPVanish nu betaalbaarder dan ooit dankzij de speciale Cyber Month-deal die vanaf 1 november voor een beperkte tijd beschikbaar is.

Voucher voor IPVanish
BESPAAR 78% op het abonnement van 2 jaar
Bekijk Aanbieding >
Korting wordt automatisch toegepast

Cyber Month-deal 2023 van IPVanish

De IPVanish Cyber Month-deal is niet alleen beschikbaar op Black Friday en Cyber Monday, maar gedurende de hele maand november en geeft je tot 83% korting op de prijs van een abonnement. De beste optie is het tweejarig abonnement voor $ 67,23 USD, wat een korting is van 83%. Dit komt neer op slechts $ 2,49 per maand.

Op zoek naar iets korters? De jaarabonnementen van IPVanish worden ook met 77% afgeprijsd. Dat verlaagt de totale prijs tot slechts $ 44,85, wat neerkomt op $ 2,99/maand). Houd er rekening mee dat deze deals alleen van toepassing zijn op de eerste factureringscyclus.

IPVanish-prijzen

Hoewel alle bovenstaande deals zeer concurrerend zijn, is het duidelijk dat je het meeste geld kunt besparen door het tweejarige abonnement van IPVanish te kiezen.

Waarom zou ik IPVanish kopen op Black Friday?

Op Black Friday zie je de meest concurrerende deals, omdat veel VPN’s strijden om nieuwe klanten. IPVanish heeft echter niet alleen speciale aanbiedingen op Black Friday en Cyber Monday, maar de hele maand november (Cyber Month). Als je op zoek bent naar een VPN, dan is dit een ideaal moment om te kopen, omdat je nu de grootste besparing kunt realiseren.

Hoewel er veel VPN’s zijn die speciale Black Friday- en Cyber Monday-deals aanbieden, zijn ze niet allemaal even voordelig. Dat is met name het geval voor VPN’s die problemen hebben met bijvoorbeeld snelheid of beveiliging. Gelukkig is IPVanish een van onze als beste beoordeelde VPN-providers. Bovendien hebben we de beste Black Friday VPN-deals van 2023 gevonden, zodat je deze kunt vergelijken met andere aanbieders voordat je een beslissing neemt.

Waarom zou ik voor IPVanish kiezen?

Het IPVanish-netwerk bestaat uit ruim 1.600 servers verspreid over meer dan 75 locaties. Het heeft met name een sterke aanwezigheid in de Verenigde Staten met servers in 18 Amerikaanse steden. Dat maakt het vooral handig als je probeert blackouts te omzeilen van NBA-, NFL- en MLB-games. Het werkt ook goed met Netflix VS en biedt hoge serversnelheden en onbeperkte bandbreedte voor streaming zonder vertraging en buffering.

Er zijn een aantal beveiligingsfuncties die IPVanish biedt om jou online veilig te houden. Dat omvat 256-bit AES-versleuteling, DNS-lekbescherming en een killswitch. Het heeft ook een geen-logs-beleid, wat betekent dat informatie zoals jouw browsegeschiedenis en IP-adres niet wordt vastgelegd en met niemand wordt gedeeld. Met al deze functies ben je beschermd tegen hackers en snuffelaars, waardoor je in wezen anoniem op internet kunt surfen.

desktop-app van IPVanish

De IPVanish-apps zijn erg geschikt voor beginners. Ze zijn niet alleen gemakkelijk te navigeren, maar je hebt zelfs de mogelijkheid om automatisch verbinding te maken met de beste (meestal de snelste) beschikbare server. Een van de beste eigenschappen van IPVanish is dat het onbeperkt gelijktijdige verbindingen mogelijk maakt. Zo beveilig je al jouw apparaten via de apps voor Windows, Mac, Android, iOS en Amazon Fire TV. Support is dag en nacht beschikbaar via live chat, terwijl IPVanish ook een 30-dagen geld-terug-garantie op zijn jaarabonnement biedt, zodat je het zonder risico kunt uitproberen.

IPVanish-functies

Nog steeds niet overtuigd? Hier is een overzicht van enkele functies die je van IPVanish kunt verwachten:

  • Hoge snelheden: Supersnelle servers en onbeperkte bandbreedte voor streaming
  • Aanwezigheid in de VS: Servers in 18 Amerikaanse steden voor veilige toegang tot Netflix VS en vergelijkbare services
  • Onbeperkt aantal apparaten: Sluit zoveel apparaten tegelijk aan als je wilt
  • Klantensupport: Support is dag en nacht beschikbaar via live chat en e-mail
  • Privacybescherming: Maakt gebruik van hoogwaardige versleuteling en biedt een geen-logs-beleid
  • Risicovrij: Dankzij de 30-dagen geld-terug-garantie kun je het zonder risico uitproberen

Hoe zit het met de Cyber Monday-deal van IPVanish?

Het goede nieuws is dat je meer dan één dag de tijd hebt om te profiteren van de kortingen die IPVanish biedt. Dat komt omdat dit een Cybermaand-deal is die de hele maand november beschikbaar is. Je kunt er dus al vóór Black Friday, op Black Friday of zelfs op Cyber Monday gebruik van maken. Deze deal duurt echter niet eeuwig! Zoals bij de meeste VPN-deals rond deze tijd, zullen de prijzen na Cyber Monday waarschijnlijk weer normaal worden.

Voucher voor IPVanish
BESPAAR 78% op het abonnement van 2 jaar
Bekijk Aanbieding >
Korting wordt automatisch toegepast

Lees onze IPVanish-review.

Zie ook: