Beste Black Friday / Cyber Monday VPN-deals

Zorg dat je regelmatig terug komt. We zullen dit bericht bijwerken met nieuwe Black Friday-kortingen en -promoties zodra ze worden aangekondigd..

Als je erover hebt nagedacht om je aan te melden voor een VPN, is Black Friday het perfecte moment om dat te doen. Grote VPN-services bieden doorgaans hun hoogste kortingen rond de feestdagen, en dit jaar zal dat niet anders zijn. We hebben er zelfs een aantal gevonden die promoties aanbieden tot en met Cyber Monday! Of je nou nieuw bent in de wereld van VPN’s of gewoon voor zo weinig mogelijk geld wilt verlengen, we weten zeker dat je iets zult vinden dat je leuk vindt.

Hier is een overzicht van de beste Black Friday- en Cyber Monday VPN-deals van 2023:

Onze selectie van de beste Black Friday VPN-aanbiedingen:

  1. NordVPN heeft tot wel 69% korting op hun tweejarige abonnement + 3 maanden GRATIS. Wij denken dat dit de beste Black Friday VPN-deal is die momenteel beschikbaar is.
  2. Surfshark biedt met zijn tweejarige startersabonnement drie extra maanden gratis voor Black Friday. 
  3. De Black Friday-deal van ExpressVPN heeft 49% korting en 3 maanden gratis op een eenjarig abonnement.
  4. Abonnees van CyberGhost betalen $2,03 per maand bij een tweejarig abonnement en krijgen 4 maanden gratis als ze zich gedurende de Black Friday-deal aanmelden.
  5. Gebruikers van IPVanish kunnen tijdens deze Black Friday tot 81% besparen op hun eerste factureringscyclus.
  6. Atlas VPN biedt 86% korting op hun 2-jarige abonnement, PLUS zes maanden extra gratis.
  7. Abonnees van Hotspot Shield kunnen 54% korting krijgen op een jaarabonnement + 3 maanden gratis.
  8. Abonnees van Ivacy kunnen 90% besparen op een 5-jarig abonnement + GRATIS Password Manager.
  9. Gebruikers van VyprVPN kunnen deze Black Friday 50% besparen op het 12-maanden abonnement.
  10. Gebruikers van PureVPN kunnen deze Black Friday 84% besparen op een standaardabonnement van 2 jaar.
  11. StrongVPN heeft voor Black Friday hun jaarabonnement verlaagd naar $3,66 per maand en omvat nu 250GB beveiligde cloudopslag.
  12. Private Internet Access biedt nu 83% korting op een driejarig abonnement, plus vier maanden gratis.
  13. PrivateVPN biedt abonnees 24 maanden extra gratis wanneer ze een 12-maanden abonnement nemen.
  14. VPNArea biedt  67% korting op een tweejarig abonnement.
  15. Het jaarabonnement van Windscribe kost nu slechts $5,75 per maand.

1. NordVPN

nordvpn-cyber-month-campaign-1200x628-nl

BESTE HUIDIGE AANBIEDING:Bespaar tot wel 69% op een tweejarig abonnement met de Black Friday-deal van NordVPN. Dat betekent dat je in feite slechts $ 4,99/mnd betaalt voor het volledige abonnement. Plus-abonnementen kosten $ 3,99/mnd en Standaard-abonnementen slechts $ 2,99/mnd.

PROMOTIEDATA: 18 oktober – 29 november 2023

NordVPN is jouw favoriete provider als je op zoek bent naar een enorme keuze aan servers, aangezien het meer dan 5.000 servers verspreid over de hele wereld beheert. Bovendien is het ideaal voor streaming en werkt het goed met Netflix, Hulu en BBC iPlayer, naast vele vergelijkbare services.

NordVPN heeft ook een stap voorwaarts gemaakt op het gebied van beveiliging, met 256-bits-versleuteling, een killswitch, DNS-lekbescherming, perfect forward secrecy, automatische wifi-bescherming en een geen-logs-beleid, plus hun eigen op WireGuard gebaseerd protocol genaamd NordLynx. Je kunt tot wel zes apparaten tegelijk verbinden en apps downloaden voor MacOS-, Windows-, iOS-, Android- en Linux-apparaten. Bepaalde routers kunnen handmatig worden geconfigureerd.

Waarom voor NordVPN kiezen?

  • Krachtige-versleuteling en andere beveiligingsfuncties
  • Kan veilig toegang krijgen tot meerdere Netflix-bibliotheken
  • Een van de snelste VPN’s die we hebben getest
  • Maakt tot wel zes verbindingen tegelijk mogelijk
  • Enorm netwerk aan servers
  • Werkt in China

Ontdek meer in onze diepgaande NordVPN-review.

Voucher voor NordVPN
Tot 67% korting
Bekijk Aanbieding >
Korting wordt automatisch toegepast

2. Surfshark

Surfshark Black Friday-prijzen

VPN-DEAL:Kies een tweejarig startersabonnement van Surfshark om 86% te besparen (effectief $ 1,99 per maand) en ontvang drie maanden extra gratis.

Als je op zoek bent naar een private zoekmachine, antivirusprogramma of meldingen van datalekken, kun je ook op Surfshark One-abonnementen besparen. Deze zijn momenteel verkrijgbaar met 85 procent korting en vier maanden gratis bij tweejarige abonnementen. Als alternatief kunnen gebruikers 80 procent besparen en vijf maanden gratis krijgen bij een tweejarig abonnement op Surfshark One+.

PROMOTIEDATA: 22 Oktober 20, 2023 – NNB

Surfshark is een rijzende ster in de branche en heeft bewezen dat het kan concurreren met meer gevestigde rivalen. Het is uitzonderlijk goed in het openen van streamingsites en werkt betrouwbaar met een reeks Netflix-bibliotheken, evenals Hulu en BBC iPlayer.

Surfshark maakt gebruik van krachtige versleuteling en houdt geen logs bij van persoonlijk identificeerbare informatie. Verder biedt deze provider een antivirusprogramma, een veilige zoektool en waarschuwingen voor datalekken als onderdeel van zijn Surfshark One-pakket (dat $ 0,52 per maand extra kost). Apps zijn eenvoudig in te stellen en beschikbaar voor Windows, MacOS, Linux, iOS en Android. Een enorme bonus is dat je momenteel een onbeperkt aantal apparaten tegelijk kunt aansluiten onder één abonnement.

Waarom voor Surfshark kiezen?

  • Werkt met talloze streamingsites zoals Netflix en BBC iPlayer
  • Werkt goed in China
  • Houdt helemaal geen logs bij
  • Maakt een onbeperkt aantal gelijktijdige verbindingen mogelijk

Lees onze volledige review van Surfshark.

Voucher voor Surfshark
Krijg 82% korting op een abonnement van 2 jaar
Bekijk Aanbieding >
Korting wordt automatisch toegepast

3. ExpressVPN

black friday deal - netherlands

EXPRESSVPN-AANBIEDING:Wanneer je je aanmeldt voor een jaarabonnement, krijg je nog eens drie maanden gratis. Dat betekent een besparing van 49%! Een 30-dagen geld-terug-garantie maakt dit tot een risicoloze deal.

PROMOTIEDATA: Leef nu

ExpressVPN biedt een eersteklas service en is een gerespecteerde provider. Het exploiteert servers in 94 landen en biedt gebruikers snelle, betrouwbare verbindingen. Bovendien kan deze service met gemak strikte regionale beperkingen omzeilen en kun je overal ter wereld platforms als Netflix VS, HBO Max, Hulu en ESPN+ gebruiken. Bovendien is er altijd dag en nacht support beschikbaar via live chat.

Beveiliging wordt geleverd in de vorm van 256-bits-versleuteling met perfect forward secrecy, evenals een killswitch en lekbescherming. ExpressVPN zal jouw persoonlijk identificeerbare informatie niet registreren of opslaan. Het is uiterst simpel in te stellen, met apps voor Windows, MacOS, Linux, iOS en Android. Er is zelfs een vernieuwde router-app die sneller is dan ooit tevoren! Elk abonnement dekt tot wel vijf gelijktijdige verbindingen.

Waarom kiezen voor ExpressVPN?

  • Torenhoge snelheden
  • Uitstekende deblokkeermogelijkheden
  • Uitgebreid servernetwerk
  • Werkt met alle belangrijke besturingssystemen
  • Werkt in China
  • Superieure klantensupport

Lees meer over ExpressVPN in onze review.

Voucher voor ExpressVPN
BESPAAR: 49% plus 3 maanden gratis!
Bekijk Aanbieding >
Voucher wordt automatisch toegepast

4. CyberGhost

Cyberghost Black Friday Deal

BESPAAR 84%:CyberGhost biedt 84% korting op een tweejarig abonnement met 4 maanden gratis, wat neerkomt op slechts $ 2,03 per maand.

PROMOTIEDATA: 16 november – NNB

CyberGhost staat voor je klaar als je op zoek bent naar een goedkope, gebruiksvriendelijke ervaring. Dankzij het netwerk van meer dan 7.000 servers in ruim 90 landen kan het verkrijgen van een snelle verbinding niet eenvoudiger zijn. Sommige servers vertellen je zelfs met welke streamingplatforms ze werken, waardoor je gemakkelijk Netflix, BBC iPlayer en soortgelijke services kunt kijken terwijl je in het buitenland reist.

CyberGhost bezuinigt niet op beveiliging; de apps omvatten 256-bits-versleuteling, lekbescherming, perfect forward secrecy en een killswitch. De installatie is snel en eenvoudig en er kunnen apps worden gedownload voor Windows, MacOS, Linux, iOS en Android. CyberGhost biedt ook een eigen antivirusprogramma, wachtwoordbeheerder en een (afzonderlijk te installeren) tool voor beveiligingscontrole. Routers kunnen handmatig worden geconfigureerd. Elk abonnement omvat zeven gelijktijdige verbindingen.

Waarom kiezen voor CyberGhost?

  • Hoge snelheden
  • Werkt met Netflix, Hulu en meer
  • Wordt geleverd met een 45-dagen geld-terug-garantie
  • Groot servernetwerk
  • Royale limiet van zeven apparaten

Lees meer over CyberGhost in onze gebruikersreview.

Voucher voor CyberGhost
BESPAAR 83% op het abonnement van 2 jaar
Bekijk Aanbieding >
Korting wordt automatisch toegepast

5. IPVanish

IPVanish Black Friday

ENORME KORTING OP IPVANISH:Bespaar 81% op je tweejarige IPVanish-abonnement. Goedkoper dan dit gaat het niet worden om al je apparaten te beveiligen! Abonnementen van 2 jaar kosten slechts $ 2,49 per maand + 3 maanden GRATIS.

PROMOTIEDATA: 7 november – 30 november

IPVanish is snel en betrouwbaar met een netwerk van meer dan 1.900 eigen servers wereldwijd. Het is vooral populair bij torrenters en Kodi-gebruikers, omdat ze de APK rechtstreeks naar hun apparaat kunnen downloaden. Bovendien zijn de apps geschikt voor afstandsbediening, dus het ontbreken van een toetsenbord en muis is geen probleem. Je kunt IPVanish gebruiken om veilig toegang te krijgen tot tal van streamingservices, waaronder het moeilijk te kraken Netflix.

Veiligheid en privacy staan hoog in het vaandel bij deze aanbieder. Je kunt genieten van een logvrije ervaring naast beveiligingsfuncties zoals 256-bits-versleuteling, een killswitch, DNS-lekbescherming en perfect forward secrecy. In tegenstelling tot de meeste andere VPN’s kun je met IPVanish een onbeperkt aantal apparaten tegelijkertijd verbinden. Er zijn apps beschikbaar voor Windows, MacOS, iOS en Android. Linux-apparaten en bepaalde routers kunnen handmatig worden geconfigureerd.

Waarom kiezen voor IPVanish?

  • Houdt geen logs bij
  • Maakt gebruik van militair kwaliteit versleuteling
  • Biedt snelle, betrouwbare verbindingen
  • Ideaal voor gebruik met Kodi en Firesticks

Lees meer over IPVanish in onze gedetailleerde review.

Voucher voor IPVanish
BESPAAR 78% op het abonnement van 2 jaar
Bekijk Aanbieding >
Korting wordt automatisch toegepast

6. Atlas VPN

atlasvpn bf deal 2023

BESPAAR MEER DAN 86%:Atlas VPN biedt twee jaar dekking aan, samen met zes maanden extra, voor slechts $ 49,21. Dat is in feite slechts $ 1,64 per maand, wat jou 86 procent bespaart in vergelijking met het maandabonnement.

PROMOTIEDATA: 24 oktober – 3 december 2023

Atlas VPN is een vlotte, veiligheidsbewuste aanbieder met servers in meer dan 40 landen. Het is een betrouwbare keuze voor streaming, torrenting of gewoon om jouw privacy te beschermen tijdens het dagelijkse browsen.

Er is ook geen tekort aan geavanceerde tools om mee te spelen. Atlas VPN houdt je veilig met behulp van 256-bits-versleuteling, een killswitch, DNS- en IPv6-lekbescherming en een geen-logs-beleid. Bovendien biedt het speciale SafeSwap-servers die jouw IP-adres wijzigen telkens wanneer je een nieuwe website bezoekt. Dit VPN heeft apps voor alle grote platforms en beperkt het aantal apparaten waarmee je verbinding kunt maken niet.

Waarom kiezen voor Atlas VPN?

  • Werkt goed met de meeste streamingservices
  • Geen verbindingslimiet
  • Omvat verschillende interessante beveiligingstools
  • Zeer hoge snelheden

Lees voor meer informatie onze volledige review van Atlas VPN.

AtlasVPN-coupon
BESPAAR 86% op het abonnement van 2 jaar
Bekijk Aanbieding >
Korting wordt automatisch toegepast

7. Hotspot Shield

Hotspotshield Black Friday Offer

54% KORTING:Gebruikers van Hotspot Shield kunnen de kosten verlagen tot slechts $ 5,99 per maand wanneer ze kiezen voor een 1-jarig abonnement. Dat betekent een besparing van bijna 54%!

PROMOTIEDATA: 15 november – 1 december

Hotspot Shield biedt een supersnelle service met geweldige deblokkeringsmogelijkheden. Het werkt met Amazon Prime Video, Netflix, Hulu en meer. Het zou ook in China moeten werken om je toegang te geven tot gecensureerde content.

De beveiliging is krachtig met 256-bits-versleuteling en perfect forward secrecy, evenals lekbescherming. Hotspot Shield maakt gebruik van het eigen ‘Catapult Hydra’-protocol dat wordt onderschreven door enkele vooraanstaande cyberbeveiligingsbedrijven, waaronder Bitdefender (hoewel nieuwere versies ook IKEv2-verbindingen ondersteunen). Er zijn apps beschikbaar voor MacOS, Linux, Windows, iOS en Android. Ook zijn vijf verbindingen tegelijk toegestaan.

Waarom kiezen voor Hotspot Shield?

  • Groot servernetwerk
  • 45-dagen geld-terug-garantie
  • Zou in China moeten werken
  • Deblokkeert populaire streamingplatforms

Wil je meer weten? Bekijk onze volledige review van Hotspot Shield.

Voucher voor Hotspot
Speciale actie: bespaar 77% op het abonnement van 3 jaar
Bekijk Aanbieding >
Korting wordt automatisch toegepast

8. Ivacy

Ivacy Black Friday deal

IVACY VPN-AANBIEDING:Bespaar 90% op een 5-jarig abonnement ($ 1 per maand).

PROMOTIEDATA: NNB

Ivacy is nog zo’n uitstekende keuze voor streaming en werkt met Netflix, BBC iPlayer, Amazon Prime Video en andere populaire streamingservices. Bovendien biedt het betrouwbare snelheden en goed ontworpen, gebruiksvriendelijke apps.

De beveiliging is concurrerend met 256-bits-versleuteling, perfect forward secrecy, een killswitch en DNS-lekbescherming. Ivacy werkt met een echt geen-logs-beleid. Apps kunnen worden gedownload voor Windows, Linux, MacOS, iOS en Android, en elk abonnement maakt tot wel vijf gelijktijdige verbindingen mogelijk.

Waarom kiezen voor Ivacy?

  • Geweldig voor Netflix
  • P2P-geoptimaliseerde servers
  • Strakke, moderne apps
  • Dag en nacht klantensupport

Ontdek meer in onze Ivacy-review.

Voucher voor Ivacy
BESPAAR 88% op het abonnement van 5 jaar
Bekijk Aanbieding >
Korting wordt automatisch toegepast

9. VyprVPN

VYPR VPN Homepage

BESPAAR 50%:Klanten van VyprVPN kunnen 12 maanden dekking kopen voor $ 60. Dit betekent dat je slechts $ 5,00 per maand betaalt.

PROMOTIEDATA: NNB

VyprVPN biedt een snelle, betrouwbare service. Het heeft een netwerk van meer dan 700 servers in meer dan 70 landen en is eigenaar van al zijn servers. Deze provider is geweldig voor streaming en biedt veilige toegang tot een groot aantal sites, waaronder Netflix en BBC iPlayer. Bovendien is het een van de weinige VPN’s die in China werken en het Chameleon-protocol gebruiken om blokkering door de overheid te omzeilen.

VyprVPN beschikt over krachtige beveiligingsfuncties, ondersteuning voor het WireGuard-protocol, militaire kwaliteit versleuteling, perfect forward secrecy, lekbescherming en een killswitch. Onder elk abonnement zijn maar liefst 30 verbindingen tegelijk toegestaan. Je kunt apps downloaden voor MacOS, Windows, iOS en Android. Het VPN kan handmatig worden geconfigureerd met Linux en geselecteerde routers.

Waarom kiezen voor VyprVPN?

  • Houdt geen logs meer bij
  • Is eigenaar van zijn servers voor betere beveiliging en prestaties
  • Krachtige versleuteling

Wil je graag meer weten? Duik in onze volledige VyprVPN-review.

VyprVPN-kortingsbon
BESPAAR 50% op het jaarabonnement
Bekijk Aanbieding >
Korting wordt automatisch toegepast

10. PureVPN

PureVPN Black Friday-aanbieding

HOGE KORTING:Bespaar 84% en betaal $ 2,03 per maand wanneer je je aanmeldt voor het 2-jarig standaardabonneme! Wordt geleverd met een 31-dagen garantie.

PROMOTIEDATA: november 2023

PureVPN biedt een snelle, betrouwbare service en is uitstekend geschikt voor streaming. Het werkt met sites zoals Hulu, Amazon Prime Video en Netflix, om er maar een paar te noemen. Er zijn in het verleden enkele problemen met de privacy geweest vanwege het bijhouden van logs met sessiegegevens, maar deze problemen zijn naar verluidt opgelost.

De beveiliging is krachtig met 256-bits-versleuteling, een killswitch en DNS-lekbescherming. Er zijn apps beschikbaar voor Linux, Windows, MacOS, iOS en Android, en er kunnen tien apparaten tegelijk worden aangesloten.

Waarom kiezen voor PureVPN?

  • Kan heel eenvoudig Netflix streamen
  • Hoge snelheden
  • Maximaal aantal apparaten
  • Eenvoudig te gebruiken apps

Lees meer over deze service in de volledige PureVPN-review.

Voucher voor PureVPN
BESPAAR 84% op het 2-jarenplan
Bekijk Aanbieding >
Korting wordt automatisch toegepast

11. StrongVPN

strongvpn pricing

EXCLUSIEVE 12-MAANDEN-AANBIEDING:Verlaag de maandelijkse prijs naar $ 3,66 wanneer je een eenjarig abonnement van StrongVPN aanschaft.

PROMOTIEDATA: NNB

Waarom kiezen voor StrongVPN?

  • Geweldig voor Netflix, Hulu en meer
  • Houdt geen enkele log bij
  • Fatsoenlijke beveiligingsfuncties
  • Goed ontworpen apps

Bekijk onze gedetailleerde review van StrongVPN.

Voucher voor StrongVPN
BESPAAR 67% op het 1-jarige abonnement
Bekijk Aanbieding >
Korting wordt automatisch toegepast

12. Private Internet Access

PIA Black Friday Deal

LANGETERMIJN BESPARING:Krijg 83% korting op een driejarig abonnement en betaal slechts $ 1,98 per maand ($ 79 in totaal).

PROMOTIEDATA: 16 november – NNB

Waarom kiezen voor Private Internet Access?

  • Tot wel 10 apparaten
  • Betrouwbare klantensupport
  • Geweldige beveiligingsfuncties

Bekijk de volledige PIA-review voor meer informatie.

Private Internet Access-kortingsbon
Bespaar 82% op het 2-jarige abonnement
Bekijk Aanbieding >
Korting wordt automatisch toegepast

13. PrivateVPN

PrivateVPN black friday deal

ONTVANG 24 MAANDEN EXTRA:Koop 12 maanden en krijg 24 maanden extra gratis! Dit betekent dat je slechts € 2,08 per maand betaalt en daarbij dus 90% bespaart.

PROMOTIEDATA: 20 november – NNB

Waarom kiezen voor PrivateVPN?

  • Maakt tot wel zes gelijktijdige verbindingen mogelijk
  • Bied uitzonderlijke beveiliging en houdt geen logs bij
  • Behaalt hoge snelheden
  • Werkt met meerdere Netflix-bibliotheken en diverse andere sites

Bekijk onze diepgaande PrivateVPN-review.

Voucher voor PrivateVPN
BESPAAR 85% op het eenjarig abonnement
Bekijk Aanbieding >
Korting wordt automatisch toegepast

14. VPNArea

VPNArea homepage.

BESTE HUIDIGE AANBIEDING:Betaal slechts $ 3,21 per maand wanneer je je aanmeldt voor een tweejarig VPNArea-abonnement of $ 3,21 per maand (67% besparing) voor een tweejarig abonnement.

PROMOTIEDATA: NNB

Waarom kiezen voor VPNArea?

  • Staat torrenting toe
  • Werkt met Netflix en andere streamingplatforms
  • Maakt gebruik van krachtige versleuteling
  • Strikt geen-log-beleid

Meer informatie nodig? Onze VPNArea-review vertelt je alles.

Voucher voor VPNArea
BESPAAR 67% op het abonnement van 2 jaar
Bekijk Aanbieding >
Korting wordt automatisch toegepast

15. Windscribe

Windscribe homepage.

BESTE PRIJS:Het jaarabonnement van Windscribe kost $ 5,75 per maand. Bewaar deze pagina als favoriet om meer te weten te komen over eventuele verbeterde Windscribe Black Friday- en Cyber Monday-aanbiedingen.

PROMOTIEDATA: NNB

Waarom kiezen voor Windscribe?

  • Geweldige snelheden
  • Onbeperkt aantal verbindingen
  • Omzeilt foutmeldingen van Netflix
  • Registreert geen gebruikersgegevens

Bekijk de volledige Windscribe-review.

Voucher voor Windscribe
$ 5,75 per maand voor het jaarabonnement
Bekijk Aanbieding >
Korting wordt automatisch toegepast

Als je nog niet helemaal klaar bent om een beslissing te nemen en op meer aanbiedingen wilt wachten, vergeet dan niet om deze pagina als favoriet op te slaan en kom later terug om te zien wat er nog meer wordt aangeboden. We verwachten dat Black Friday-deals van andere VPN-providers de komende dagen worden aangekondigd.