Netflix foutcode M7111-5059

Bij Netflix-foutcode m7111-1331-5059 en m7111-5059 krijgt u het volgende bericht:

M7111-1331-5059. U lijkt een deblokker of proxy te gebruiken. Schakel een van deze services uit en probeer het opnieuw.”

Foutcode m7111-1331-5059 kan erg vervelend zijn maar er is een eenvoudige oplossing! Als u al een Virtual Private Network (VPN) gebruikt, betekent dit dat uw huidige VPN niet werkt met Netflix. Het is ook mogelijk dat het IP-adres waarmee u verbonden bent op de zwarte lijst gezet is. U kunt wel nog een paar VPN-servers proberen maar waarschijnlijk hebt u een betere VPN nodig om Netflix-fout m7111-5059 op te lossen.

Hoe lost u Netflix-foutcode m7111-1331-5059 op?

Gelukkig is het niet moeilijk om Netflix-streaming foutcode m7111-1331-5059 op te lossen. Dit is een streamingfout die wordt veroorzaakt doordat Netflix het gebruik van een VPN- of proxyverbindingsservice detecteert. De oplossing is om u te abonneren op een VPN die blokkades weet te omzeilen.

Lees hier hoe u Netflix-foutcode kunt oplossen: m7111-1331-5059

 1. Meld u aan met een van de 5 VPN’s die in dit bericht worden vermeld. Wij raden met name NordVPN aan.
 2. Download en installeer de VPN-app die compatibel is met uw streamingapparaat.
 3. Open de VPN-app en maak verbinding met een server in uw eigen land. Hierdoor verandert uw IP-adres en krijgt u toegang tot de content.
 4. Surf naar Netflix. De content ervan zou nu beschikbaar moeten zijn om te streamen op uw locatie. Netflix-streamingfoutcode m7111-1331-5059 is normaal niet meer te zien.
 5. Werkt het niet? Het is mogelijk dat u uw cookies moet wissen. U kunt ook proberen verbinding te maken met een andere server om uw IP-adres te wijzigen. Als dat niet lukt, kan de klantensupport van uw VPN waarschijnlijk meer hulp bieden.

WILT U DE BESTE VPN VOOR NETFLIX UITPROBEREN ZONDER RISICO?

NordVPN biedt een compleet functionele  en risicoloze proefperiode van 30 dagen als u zich op deze pagina aanmeldt. U kunt onze beste VPN voor Belgian TV een maand lang onbeperkt gebruiken geweldig als u uw favoriete tv-programma's wilt streamen op vakantie buiten Belgie.

Er zijn geen verborgen voorwaarden laat de klantenservice binnen 30 dagen weten als u besluit dat NordVPN niet geschikt is voor u en zij zullen u het volledige bedrag terugbetalen. Begin uw NordVPN-proefperiode hier.

Wat is Netflix-foutcode m7111-5059?

Elke Netflix-foutcode die begint met “m7111” duidt op een soort netwerk- of browserprobleem waardoor de video niet kan worden geladen. Fout m7111-5059 verwijst specifiek naar de proxyserverfout die optreedt wanneer Netflix detecteert dat u een VPN of een ander type proxyverbinding gebruikt. Netflix heeft een zwarte lijst met bekende VPN-servers die geen toegang hebben tot video’s en in plaats daarvan de proxy-foutmelding geven.

VPN-gebruikers kunnen af ​​en toe andere m7111-foutcodes tegenkomen, waaronder:

 • M7111-1101: Probeer uw cookies en browsercache te wissen.
 • M7111-1331: Treedt soms op als u bladwijzers gebruikt om toegang te krijgen tot Netflix. Probeer de URL handmatig in te typen.
 • M7111-1309: Lijkt vooral Chrome-gebruikers te treffen. Probeer browserextensies uit te schakelen.

Welke VPN’s werken nog met Netflix?

Er zijn veel VPN’s op de markt maar er zijn er slechts weinig die op een betrouwbare manier werken met Netflix. We hebben alles afgezocht om VPN’s van hoge kwaliteit te vinden die dat wel doen. Bij ons onderzoek bekeken we VPN’s die aan de volgende criteria voldeden:

 • Werkt met Netflix VS (en idealiter met andere Netflix-bibliotheken, mogelijk inclusief België)
 • Groot netwerk aan servers over de gehele wereld
 • Hoge snelheid en betrouwbare verbindingen voor streaming van hoge kwaliteit
 • Krachtige online beveiliging en privacy inclusief versleuteling en een geen-logs-beleid
 • Snelle en efficiënte klantensupport, bij voorkeur met een live chat-functie
 • Geld-terug-garantie, zodat u het VPN kunt uitproberen zonder risico

Als u geen tijd hebt om alle details in dit bericht te lezen, vindt u hier onze lijst met de beste VPN-services om Netflix-fout m7111-5059 op te lossen:

 1. NordVPN: De beste VPN voor Netflix. Ruim 5.000 servers en hoge snelheden voor streaming. Speciale P2P-servers beschikbaar. 24/7 support en een strikt geen-logs-beleid.
 2. Surfshark: Best geprijsde VPN. Werkt met meer dan 30 Netflix-bibliotheken. Snelste VPN die we getest hebben. Maakt onbeperkte gelijktijdige verbindingen mogelijk. Biedt Dubbele VPN-servers.
 3. ExpressVPN: Servers in 94 landen voor gebruik met Netflix wereldwijd. Snelle verbindingen en onbeperkte bandbreedte. Uitstekende apps en 24/7 support.
 4. CyberGhost: Uitgebreid netwerk van ruim 7.000 servers in 90 landen. Te gebruiken op tot wel zeven apparaten tegelijk. Strikt geen-logs-service met een eigen wachtwoordmanager.
 5. IPVanish: Onbeperkte gelijktijdige verbindingen per account. Goede snelheden voor het streamen van Netflix VS vanuit het buitenland. Geen-logs-beleid en maakt gebruik van geavanceerde versleuteling.
 6. PrivateVPN: Kleinere VPN-service zonder bandbreedtebeperking. Werkt met Netflix, BBC iPlayer en meer. Apps die geschikt zijn voor beginnelingen en een strikt geen-logs-beleid.

Beste VPN’s om Netflix-fout m7111-1331-5059 op te lossen

Hier is onze lijst met de beste VPN’s om Netflix-streamingfoutcode m7111-1331-5059 op te lossen:

1. NordVPN

NordVPN Jul 2024 werken met NetflixGetest Jul 2024

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux
 • Background FireTV

Website:  www.NordVPN.com

Geld-terug-garantie: 30 DAYS

NordVPN heeft een enorm servernetwerk met meer dan 5.000 servers in 60 landen. Het is dus een van de grootste VPN-servernetwerken. NordVPN werkt goed met VS Netflix maar ook met Amazon Prime Video en Ziggo GO. NordVPN heeft zijn eigen propriëtaire protocol genaamd NordLynx dat gebaseerd is op het WireGuard-protocol. NordLynx levert toonaangevende snelheden en tijdens onze tests waren we in staat om in HD en zelfs 4K te streamen zonder enige buffering.

NordVPN gebruikt 256-bit AES-encryptie, DNS-lekbescherming en een automatische killswitch die ervoor zorgt dat uw gegevens niet worden blootgesteld als de verbinding wegvalt. Ook het strikte geen-logs-beleid is van groot belang. Deze VPN is gevestigd in Panama en biedt ook de mogelijkheid om met cryptovaluta te betalen. Als u vragen hebt, heeft NordVPN 24/7 live chat-support. Die bleek extreem snel en nuttig.

Er zijn NordVPN-apps beschikbaar voor Windows, Mac, Android, iOS, Linux, Amazon Fire TV en Android TV. Ook Chrome- en Firefox-browserextensies zijn beschikbaar. Draadloze routers kunnen handmatig worden geconfigureerd.

Voordelen:

 • Ruim 5.000 servers in 60 landen wereldwijd
 • Werkt met Netflix, BBC iPlayer, Hulu en meer
 • Hoge verbindingssnelheden gecombineerd met onbeperkte bandbreedte
 • Tal van beveiligingsfuncties om uw internetverkeer veilig te houden
 • 24/7 live chat en e-mailsupport
 • Sluit tot wel zes apparaten gelijktijdig aa

Nadelen:

 • Slachtoffer van een datalek in 2018

Our score:

4.5 out of 5

BESTE VPN VOOR NETFLIX:NordVPN is extreem snel en werkt goed met Netflix. Boordevol geweldige beveiligingsfuncties en houdt geen logs bij. Probeer het zonder risico uit dankzij de 30 dagen geld-terug-garantie.

Lees ons volledige NordVPN-review.

NordVPN Voucher
BESPAAR 72% op het abonnement van 2 jaar
Deal ophalen >
Korting wordt automatisch toegepast

2. Surfshark

Surfshark werken met NetflixGetest Jul 2024

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website:  www.Surfshark.com

Geld-terug-garantie: 30 DAYS

Surfshark heeft veel serverlocaties in 65 landen en biedt overal veilig toegang tot Netflix. Dit is een zeer goede keuze voor iedereen die wil streamen dankzij de hoge snelheden geleverd via het WireGuard-protocol, consistente verbindingen en uitstekende dagelijkse mogelijkheden. Surfshark heeft bovendien geen verbindingslimiet. U kunt dus veilig browsen en streamen op al uw apparaten.

Deze VPN verbergt uw netwerkverkeer met behulp van 256-bits encryptie en biedt bescherming tegen IPv6-, DNS- en WebRTC-lekken. Verder is er in elke versie een killswitch zodat u nooit onbeschermd zult browsen. U kunt zich bijna volledig anoniem kunt aanmelden (met behulp van cryptovaluta en een eenmalig e-mailadres) maar eigenlijk is dat niet nodig omdat Surfshark geen informatie vastlegt die u zou kunnen identificeren.

Deze service biedt apps voor Windows, Mac, Android, iOS, Linux, Android TV en Amazon Fire TV. Er zijn ook Chrome- en Firefox-browserextensies beschikbaar. Handmatige configuratie is nodig voor gebruik met ondersteunde wifi-routers.

Voordelen:

 • Werkt met meer dan 20 Netflix-bibliotheken
 • Hoogste snelheden die we hebben getest – stream Netflix zonder vertraging
 • Hanteert een strikt geen-logs-beleid
 • Sterke focus op beveiliging met Dubbele VPN-servers
 • Onbeperkte gelijktijdige apparaatverbindingen per account

Nadelen:

 • Af en toe traag bij het verbinding maken met servers

Our score:

4.5 out of 5

BESTE BUDGET VPN:Surfshark is niet duur en werkt met ruim 30 Netflix-bibliotheken. U kunt zoveel apparaten aansluiten als u wilt. Krachtige beveiliging en een 30 dagen geld-terug-garantie.

Lees ons volledige Surfshark review.

Surfshark Voucher
Krijg 3 maanden GRATIS op een abonnement van 2 jaar
Deal ophalen >
Korting wordt automatisch toegepast

3. ExpressVPN

ExpressVPN werken met NetflixGetest Jul 2024

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website:  www.ExpressVPN.com

Geld-terug-garantie: 30 DAYS

Met ExpressVPN kunnen gebruikers niet alleen veilig toegang krijgen tot Netflix maar ook tot andere populaire streamingservices waaronder Amazon Prime Video. Er is geen tekort aan servers met meer dan 3.000 stuks in 94 landen. U zult dus geen problemen ondervinden om Netflix VS, Netflix VK of zelfs Netflix Japan te kijken. Streamen met ExpressVPN levert een uitstekende kwaliteit op. We konden zonder onderbreking in HD en zelfs 4K streamen.

24/7 klantensupport is beschikbaar. We hebben de live chat-functie zelf getest en kregen binnen enkele seconden antwoord. ExpressVPN stelt dat het geen activiteiten- of verbindingslogs van gebruikers bijhoudt. ExpressVPN is bovendien gevestigd op de Britse Maagdeneilanden waar geen wetten voor het bewaren van gegevens gelden. Over het algemeen is dit een zeer veilige VPN om te gebruiken met beveiligingsfuncties waaronder 256-bits AES-encryptie, DNS-lekbescherming en een killswitch.

ExpressVPN-apps kunnen worden gedownload voor Windows, Mac, Android, iOS, Linux maar ook voor Amazon Fire TV en Android TV. Er worden browserextensies aangeboden voor Chrome, Firefox en Edge terwijl er zelfs aangepaste firmware voor routers is.

Voordelen:

 • Hoge serversnelheden en daarnaast geen bandbreedtebeperking
 • Werkt goed met Netflix, Amazon Prime Video en andere diensten
 • Geschikte apps voor beginnelingen en uitstekende klantensupport
 • Biedt een veilige, versleutelde verbinding
 • Registreert geen persoonlijk identificeerbare informatie

Nadelen:

 • Beetje duurder dan anderen in deze lijst

Our score:

4 out of 5

VEILIG EN VEELZIJDIG VPN:ExpressVPN werkt met tal van Netflix-bibliotheken. Biedt hoge snelheden voor streaming en torrenting. Houdt geen logs bij en werkt zelfs in China. 30 dagen geld-terug-garantie.

Lees ons volledige ExpressVPN-review.

ExpressVPN Voucher
BESPAAR 49% plus drie maanden gratis
Deal ophalen >
Korting wordt automatisch toegepast

4. CyberGhost

CyberGhost werken met NetflixGetest Jul 2024

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website:  www.Cyberghost.com

Geld-terug-garantie: 45 DAYS

CyberGhost is nog zo’n VPN waarmee u Netflix-streamingfoutcode m7111-1331-5059 kunt oplossen. Het heeft een groeiend netwerk van meer dan 7.000 servers in 90 landen. We vonden de snelheden erg hoog zodat deze VPN ideaal is voor het streamen van uw favoriete films op Netflix. We ondervonden absoluut geen problemen met buffering of vertraging tijdens onze tests. CyberGhost is bijzonder voordelig maakt omdat u het op tot wel 7 apparaten tegelijk kunt gebruiken.

Het is ook goed om te weten dat deze VPN 24/7 live support biedt als u vragen hebt of problemen ondervindt. Wat beveiliging betreft lijjkt CyberGhost ons een van de beste – het was het enige bedrijf dat een perfecte score kreeg in ons scoreformulier voor VPN-privacy- en beveiliging. Het heeft een geen-logs-beleid, 256-bits AES-encryptie, DNS-lekbescherming en een killswitch. Bovendien krijgt u de mogelijkheid om anoniem te betalen met bitcoin.

Er zijn CyberGhost-apps beschikbaar voor Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV en Android TV. U kunt het ook gebruiken via de browserextensies van Chrome en Firefox. Het is ook compatibel met bepaalde routers maar daarvoor is handmatige installatie vereist.

Voordelen:

 • Enorm netwerk van ruim 7.000 servers in 90 landen
 • Snelle verbindingen en onbeperkte bandbreedte
 • Te gebruiken op wel 7 apparaten tegelijkertijd
 • Beschermt uw privacy met een strikt geen-logs-beleid
 • Biedt nu een wachtwoordmanager (momenteel in bèta)

Nadelen:

 • Werkt niet in China of de VAE

Our score:

4.5 out of 5

PERFECT VOOR BEGINNERS:CyberGhost is een goede keuze voor wie prijsbewust is. Werkt met Netflix VS en maakt zeven gelijktijdige verbindingen mogelijk. 45 dagen geld-terug-garantie.

Lees ons volledige CyberGhost-review.

CyberGhost Voucher
BESPAAR 84% op het abonnement van 2 jaar
Deal ophalen >
Korting wordt automatisch toegepast

5. IPVanish

IPVanish werken met NetflixGetest Jul 2024

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website:  www.IPVanish.com

Geld-terug-garantie: 30 DAYS

IPVanish kan worden gebruikt om toegang te krijgen tot Netflix VS en biedt goede, consistente snelheden, zodat u zonder vertraging en buffer kunt kijken. In totaal bestaat het netwerk uit ongeveer 1.900 servers in tientallen landen waardoor het een ideale optie is als u naar het buitenland reist. Een van de grootste voordelen aan IPVanish is echter het feit dat het onbeperkte gelijktijdige verbindingen per account toestaat (de meeste VPN’s staan er ​​maximaal vijf of zes toe).

Het geen-logs-beleid laat u toe om met IPVanish te browsen en te streamen terwijl uw identiteit intact blijft. Uw veiligheid wordt bovendien gewaarborgd met een indrukwekkend scala aan beveiligingsfuncties waaronder 256-bits AES-encryptie, een killswitch en DNS-lekbescherming. Als u de eerste keer een VPN gebruikt, zult u waarderen hoe snel en gemakkelijk het is om verbinding te maken met een server. Bovendien is 24/7 support beschikbaar via live chat en e-mail.

Om IPVanish te gebruiken, moet u een van de apps downloaden voor desktop (Windows en Mac), mobiel (Android en iOS) of Amazon Fire TV. IPVanish biedt handmatige installatie-instructies voor het geval u het systeem wilt gebruiken met Linux of met uw router.

Voordelen:

 • Sluit zoveel apparaten tegelijkertijd aan als u wilt
 • Goede, consistente snelheden voor het streamen van Netflix VS
 • Hanteert een geen-logs-beleid zodat u anoniem kunt blijven
 • Inclusief 24-uurs live chat en e-mailsupport

Nadelen:

 • Het hoofdkantoor is gevestigd in de VS dat lid is van Five Eyes
 • E-mailsupport kan wel eens traag reageren

Our score:

4.5 out of 5

NADELENISTENT STREAMING:IPVanish springt eruit vanwege het toestaan ​​van onbeperkte gelijktijdige verbindingen. Bijna 2.000 servers en geen bandbreedtebeperking. Werkt met Netflix VS. Geen-logs-service met 24/7 support. 30 dagen geld-terug-garantie.

Lees ons volledige IPVanish-review.

IPVanish Voucher
BESPAAR 85% op een abonnement van 2 jaar
Deal ophalen >
Korting wordt automatisch toegepast

6. PrivateVPN

PrivateVPN werken met NetflixGetest Jul 2024

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website:  www.PrivateVPN.com

Geld-terug-garantie: 30 DAYS

PrivateVPN biedt zeer hoge snelheden en werkt met Netflix VS, RTL, Ziggo Go, Amazon Prime Video en BBC iPlayer. Het is een kleinere VPN met ongeveer 200 servers in ruim 60 landen die onbeperkte bandbreedte biedt. De snelheid en streamingkwaliteit die PrivateVPN biedt, is indrukwekkend. We ondervonden geen enkele buffering bij het testen van HD-content op Netflix. U kunt uw PrivateVPN-account gebruiken op tot wel 6 apparaten tegelijk.

Zowel beginnelingen als ervaren gebruikers zullen PrivateVPN waarderen omdat het eenvoudige maar ook geavanceerde menu’s biedt. U kunt een ​​stealth VPN activeren die helpt om online censuur te omzeilen. We hebben ontdekt dat PrivateVPN een veilige oplossing is dankzij 256-bits AES-encryptie, DNS-lekbescherming en een killswitch. Vergeet bovendien niet dat PrivateVPN een strikt geen-logs-beleid hanteert.

PrivateVPN-apps kunnen worden gedownload voor Windows, Mac, Android, iOS, Amazon Fire TV en Android TV. Linux en routers vereisen handmatige configuratie.

Voordelen:

 • Zeer hoge serversnelheden voor vertragings- en buffervrije streaming van Netflix
 • Werkt met veel andere populaire streamingservices
 • Zeer gebruiksvriendelijke apps, live chat en e-mailsupport
 • Uiterst veilige VPN-service met versleuteling en geen-logs-beleid

Nadelen:

 • Kleiner netwerk aan servers
 • Live chat-support niet 24/7 beschikbaar

Our score:

4.5 out of 5

GESCHIKT VOOR STREAMING:PrivateVPN laat u 6 apparaten aansluiten met één account. Werkt met Netflix VS en andere regio’s. Minder servers dan sommige van de andere VPN’s maar heeft snelle verbindingen. 30 dagen geld-terug-garantie.

Lees ons volledige PrivateVPN-review.

PrivateVPN Voucher
BESPAAR 85% op het jaarabonnement
Deal ophalen >
Korting wordt automatisch toegepast

m7111 Netflix-fout: veelgestelde vragen

Kan ik Netflix kijken met een gratis VPN?

De meeste gratis VPN’s werken helaas gewoonweg niet met Netflix. Netflix heeft namelijk de afgelopen jaren verschillende anti-VPN-maatregelen doorgevoerd. Gratis VPN-serviceproviders hebben te weinig servers die ook nog eens snel op de zwarte lijst worden gezet door Netflix waardoor fout m7111-5059 ontstaat.

Zelfs als u het geluk hebt om met een gratis VPN Netflix-streamingfoutcode m7111-1331-5059 op te lossen en weer toegang te krijgen tot Netflix in België, zullen de prestaties waarschijnlijk relatief slecht zijn. Dit komt door de beperkingen op de bandbreedte en het enorme aantal gebruikers dat probeert te profiteren van de gratis service.

We raden gratis VPN’s ook af omdat ze de beveiliging van betaalde VPN’s missen. Het is belangrijk om een VPN te vinden die 256-bits AES-encryptie, DNS-lekbescherming en een killswitch biedt. Dergelijke beveiligingsfuncties zorgen ervoor dat u veilig op internet kunt surfen zonder het risico te lopen dat uw gegevens worden gecompromitteerd.

Helaas hebben de meeste gratis VPN’s kwetsbaarheden en sommige bevatten zelfs malware en spamadvertenties. Een echt veilige VPN zou natuurlijk ook een zeer strikt geen-logs-beleid moeten hebben. Het probleem is dat veel gratis VPN’s uw activiteiten daadwerkelijk registreren en deze informatie aan de hoogste bieder verkopen. Een gratis VPN kan daarom zeer schadelijk zijn voor uw digitale voetafdruk.

Wat kan ik bekijken op Netflix?

Netflix biedt een uitgebreide bibliotheek met films en tv-programma’s, inclusief zijn eigen originele online-content. De content per land kan verschillen vanwege auteursrechtbeperkingen maar we stellen hier toch enkele van de meest populaire Netflix original series voor die u waarschijnlijk zult vinden:

 • Stranger Things
 • Money Heist
 • 13 Reasons Why
 • You
 • Emily in Paris
 • The Queen’s Gambit
 • Tiger King
 • Bridgerton
 • The Umbrella Academy
 • BoJack Horseman

Als u programma’s uit andere landencatalogi (zoals Nederland of de VS) wilt bekijken, kunt u een VPN gebruiken om de Netflix-regio te wijzigen.

Zal Netflix u verbannen voor het gebruik van een VPN?

Nee, Netflix zal u niet verbannen voor het gebruik van een VPN. Netflix heeft het recht heeft om uw toegang te beperken als u de servicevoorwaarden schendt maar de dienst doet dit in werkelijkheid niet. Veel mensen gebruiken VPN’s om toegang te krijgen tot de Amerikaanse Netflix-bibliotheek terwijl ze naar het buitenland reizen zonder dat hun accounts worden geblokkeerd. In het slechtste geval wordt het IP-adres dat u gebruikt, geblokkeerd. Als dit gebeurt, kunt u gewoon proberen verbinding te maken met een andere server.

Is het illegaal om uw IP-adres te wijzigen voor Netflix?

Het is niet illegaal om een ​​VPN te gebruiken om uw IP-adres voor Netflix te wijzigen. Het is echter goed om te weten dat het technisch gezien in strijd is met de servicevoorwaarden van het streamingplatform. Dit komt omdat Netflix licentieovereenkomsten heeft die ertoe leiden dat content regiogebonden is. Netflix kan uw toegang beperken vanwege het gebruik van een VPN om uw IP-adres te wijzigen. In het verleden heeft het bedrijf alleen nog maar specifieke IP-adressen geblokkeerd. Andere acties werden nog niet ondernomen.

Hoe herstel ik de M7111-5059 Netflix-fout op mijn smart-TV?

Er zijn een aantal manieren om de M7111-5059-fout op uw smart-TV op te lossen. U kunt bijvoorbeeld de VPN handmatig op uw router installeren. U kunt echter ook routers vinden die vooraf zijn geflasht met VPN-software.

Eventueel kunt u de VPN-app rechtstreeks downloaden als u een Android smart-TV gebruikt. Naast Android bieden sommige VPN’s ook apps voor Amazon Fire TV (Amazon Fire TV Stick). Tenslotte kunt u de M7111-5050-fout ook oplossen door een Smart DNS-service te gebruiken zoals MediaStreamer van ExpressVPN.

Hoe weet Netflix of ik een VPN gebruik?

Netflix gebruikt uw IP-adres om uw locatie te identificeren. Als u een VPN gebruikt, krijgt u een nieuw, tijdelijk IP-adres toegewezen. De meeste VPN’s gebruiken echter gedeelde VPN-adrestoewijzing. Dit betekent dat meerdere gebruikers dezelfde IP-adressen gebruiken.

Als Netflix een IP-adres associeert met een VPN wordt dit waarschijnlijk opgeslagen. Netflix is dus niet beschikbaar via het IP-adres op de zwarte lijst. Gelukkig hebben onze VPN-aanbevelingen voldoende servers in de VS en in andere regio’s die met Netflix werken, waardoor ze de proxy-blokkades van Netflix een stap voorblijven.

Kan ik naar andere Amerikaanse tv-diensten kijken met een VPN?

Ja. Wanneer je verbinding maakt met een server in de VS, krijg je een geldig IP-adres in de VS. Zo lijkt het alsof je je in de VS bevindt, ongeacht je locatie. Als gevolg hiervan heb je toegang tot een lange lijst van Amerikaanse streamingplatforms en -diensten terwijl je in België bent (of ergens anders buiten de VS).

Je moet wel onthouden dat Amerikaanse platforms weten dat internetgebruikers VPN’s gebruiken om regiovergrendelingen te omzeilen. Die streamingplatforms werken hard om dat te voorkomen, om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan licentieovereenkomsten met producenten van content en auteursrechthebbenden.

Omdat streamingproviders hun best doen om VPN’s te blokkeren, werken er nog maar weinig VPN’s om toegang te krijgen tot Netflix en andere streamingdiensten vanuit het buitenland. Dat betekent dat je je VPN zorgvuldig moet kiezen als je Amerikaanse tv (of andere internationale platforms van over de hele wereld) in België wilt streamen.

Bij Comparitech hebben we lijsten met VPN’s die toegang geven tot veel verschillende Amerikaanse streamingdiensten. Als je een specifieke service wilt streamen, kun je de providerspecifieke lijst bekijken om er zeker van te zijn dat de provider met die service werkt.

Onze aanbevelingen hebben een geld-terug-garantie, wat betekent dat je het VPN ook kunt testen om je streamingplatforms in België zonder risico te bekijken. Hieronder hebben we een lijst met populaire Amerikaanse diensten opgenomen die je in het buitenland kunt bekijken met een VPN:

 • Netflix
 • Hulu
 • Amazon Prime Video
 • Disney+
 • HBO Max
 • Apple TV+
 • Peacock
 • ESPN+
 • Paramount+
 • ABC
 • NBC
 • CBS
 • Fox
 • The CW
 • PBS
 • CNNgo 
 • Fox News
 • MSNBC
 • National Geographic