De beste VPN’s om Disney+

Door het succes van The Mandalorian spreekt iedereen over Disney Plus. Helaas is dit streamingplatform nog niet overal beschikbaar. U kunt Disney Plus alleen bekijken in België, Nederland, Italië, VS, Spanje, Canada, VK, Frankrijk, India, Duitsland, Australië, Nieuw-Zeeland, Ierland, Oostenrijk, Zwitserland en vele andere regio’s.

Het is dus niet altijd mogelijk om uw favoriete programma’s te streamen tijdens uw vakantie in het buitenland. Als u Disney+ in het buitenland probeert te streamen, krijgt u deze foutmelding:

“Disney+ is alleen in bepaalde regio’s beschikbaar. Afhankelijk van waar u zich bevindt, kunt u misschien geen toegang krijgen tot Disney+. Als u meent dat u dit bericht per vergissing ziet, bezoek dan het Disney+ Help Center (Foutcode 73).”

Het goede nieuws is dat u met de juiste VPN deze geografische beperkingen gemakkelijk kunt omzeilen en Disney+ dus overal kunt bekijken. Niet alle VPN’s werken met Disney Plus maar in deze handleiding bevelen onze experts toonaangevende versies aan die wel degelijk werken.

Hebt u haast? Kijk hieronder voor een korte handleiding die de beste VPN’s onthult voor het deblokkeren van Disney+ buiten België.

Uit ons onderzoek bleek dat dit de 6 beste VPN’s zijn voor Disney Plus:

 1. NordVPN: Onze eerste keuze voor het gebruik van Disney+ in het buitenland. Deze VPN biedt zowel snelheid als veiligheid, plus een risicoloze 30 dagen geld-terug-garantie.
 2. Surfshark: De meest betaalbare optie voor het streamen van Disney+. Veel geavanceerde beveiligingsfuncties, een geen-logs-beleid en geen verbindingslimiet.
 3. ExpressVPN: Deze VPN is ideaal voor het bekijken van Disney+ in het buitenland door de hoge snelheden, betrouwbare verbindingen en krachtige beveiligingsreferenties .
 4. CyberGhost: CyberGhost is gebruiksvriendelijk, snel genoeg voor streaming in HD en zeer veilig, dus is het een betrouwbare keuze voor Disney+.
 5. IPVanish: Met consistent hoge snelheden, een strikt geen-logs-beleid en krachtige beveiligingsfuncties is IPVanish ideaal om in het buitenland naar Disney+ te kijken.
 6. PrivateVPN: Een snelle service zonder logs die grote platforms zoals Disney+ van overal ter wereld kan deblokkeren.

Hoe kunt u Disney+ in het buitenland deblokkeren in vijf eenvoudige stappen

Toegang krijgen tot regiogebonden services zoals Disney+ op vakantie is heel eenvoudig met de juiste VPN. Volg gewoon onderstaande stappen en u kunt Disney+ overal ter wereld bekijken.

Zo bekijkt u Disney Plus in het buitenland met een VPN:

 1. Meld u eerst en vooral aan voor een van onderstaande VPN’s (we raden met name NordVPN aan omdat die supersnelle servers heeft in België).
 2. Installeer de juiste VPN-app voor uw apparaat en log in.
 3. Maak verbinding met een server in een land dat ondersteund wordt (als uw Disney+-account Belgisch is, probeert u best eerst verbinding te maken met de VS of een andere geldige regio).
 4. Bezoek de website van Disney+ om in te loggen en meld u aan.
 5. Probeer tenslotte een video af te spelen op Disney+. Normaal gezien moet die onmiddellijk starten.

U ziet nog steeds de volgende foutmelding: “Er is iets misgegaan. Probeer het opnieuw. Als het probleem aanhoudt, bezoek dan het Disney+ Helpcentrum (foutcode 83).” Probeer in dat geval om de cookies in uw browser te wissen en de pagina te herladen.

Als u nog geen abonnement hebt op Disney+, hebt u een betaalmethode nodig die gekoppeld is aan een adres in België (of een ander land waar Disney+ beschikbaar is). Hier vindt u meer informatie daarover.

WILT U DE BESTE VPN VOOR DISNEY+ UITPROBEREN ZONDER RISICO?

NordVPN biedt een compleet functionele en risicoloze proefperiode van 30 dagen als u zich op deze pagina aanmeldt. U kunt onze beste VPN voor Disney Plus een maand lang onbeperkt gebruiken geweldig als u uw favoriete tv-programma's wilt streamen terwijl u op vakantie bent.

Er zijn geen verborgen voorwaarden—als u besluit dat NordVPN niet geschikt is voor u, laat u dit binnen de 30 dagen weten aan de klantenservice en zij zullen u het volledige bedrag terugbetalen. Begin uw NordVPN-proefperiode hier.

De 6 beste VPN’s om Disney+ te streamen in het buitenland

Er zijn honderden VPN’s op de markt maar ze zijn niet allemaal even goed. Onze experts hebben een zeer specifieke lijst met criteria gebruikt om de allerbeste VPN’s te vinden voor Disney Plus:

 • Snelle servers in België waarmee u Disney+ kunt streamen
 • Servers in zoveel mogelijk Disney+-regio’s zodat u meer catalogi kunt deblokkeren
 • Gebruiksvriendelijke apps voor alle platforms
 • Betrouwbare versleuteling die te allen tijde volledige online privacy biedt

Verder in dit artikel leggen we exact uit hoe onze experts VPN’s kiezen, voor extra transparantie. Gebruik voorlopig onderstaande samenvattingen om een ​​VPN te kiezen zodat u kunt beginnen streamen.

1. NordVPN

NordVPN Jul 2024 werken met Disney+Getest Jul 2024

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux
 • Background FireTV

Website:  www.NordVPN.com

Geld-terug-garantie: 30 DAYS

NordVPN heeft meer dan 5.100 servers verspreid over 59 landen. Dankzij de hoge snelheden en het bovengemiddelde vermogen om te deblokkeren, is het een goede keuze voor streaming. Daarenboven krijgt u niet alleen toegang tot Disney+ maar ook tot toonaangevende platforms zoals Netflix VS, Hulu en BBC iPlayer. Bovendien kunt u tot wel zes verbindingen tegelijk hebben, zodat u kunt kijken op welk apparaat u maar wilt.

Deze VPN neemt uw online beveiliging zeer ernstig. Hij maakt gebruik van 256-bits encryptie, een aanpasbare killswitch en bescherming tegen WebRTC-, IPv6- en DNS-lekken om ervoor te zorgen dat uw activiteiten beveiligd zijn tegen nieuwsgierige blikken. De VPN beschikt ook over een ingebouwde adblocker, een malware-scanner en servers die geoptimaliseerd zijn voor torrenting. NordVPN heeft een strikt geen-logs-beleid, zodat uw activiteiten niet naar u kunnen herleid worden. Ondersteuning is 24/7 beschikbaar via live chat.

NordVPN heeft apps voor Linux, Windows, macOS, iOS en Android. Deze service moet handmatig worden geconfigureerd voor gebruik met thuisrouters. Tenslotte biedt de VPN een 30 dagen geld-terug-garantie om de service uit te proberen.

Voordelen:

 • Beheert een netwerk van meer dan 5.000 servers in 60 landen
 • Aangepaste beveiligingsinstellingen zijn mogelijk
 • Supersnelle servers voor streaming en torrenting in HD
 • Geen-logs-beleid
 • Deblokkeert de populairste streamingservices die lokaal geblokkeerd zijn

Nadelen:

 • Desktop-app is soms onhandig in het gebruik, moet dringend worden aangepast

Our score:

4.5 out of 5

BESTE VPN VOOR DISNEY+:NordVPN is onze eerste keuze voor Disney+. Zeker de moeite waard dankzij de krachtige beveiligingsfuncties, de hoogste snelheden en een 30 dagen geld-terug-garantie zonder risico.

Lees het volledige review van NordVPN.

NordVPN Voucher
BESPAAR 72% op het abonnement van 2 jaar
Deal ophalen >
Korting wordt automatisch toegepast

2. Surfshark

Surfshark werken met Disney+Getest Jul 2024

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website:  www.Surfshark.com

Geld-terug-garantie: 30 DAYS

Surfshark beschikt over meer dan 3.200 servers in 65 landen. Deze VPN deblokkeert platforms zoals Netflix VS, BBC iPlayer en Disney+. Kleinere streamingservices vormen dus zeker geen groot probleem. Bovendien kunt u kijken op al uw apparaten en dat met behoorlijke snelheden, zonder verbindingslimiet en onbeperkte bandbreedte, volledig vrij van vertragingen en overmatige buffering.

Deze service zorgt voor beveiliging dankzij 256-bits encryptie, een killswitch (in elke versie) en bescherming tegen IPv6-, DNS- en WebRTC-lekken. De VPN biedt echter ook een adblocker, een malwarescanner, split-tunneling functionaliteit en een NoBorders-modus voor gebruik in landen met strikte online censuur. Surfshark registreert geen gegevens die u kunnen identificeren en als u echt helemaal anoniem wil werken, kunt u betalen in Bitcoin, Ethereum of Ripple. Klantensupport is 24/7 beschikbaar mocht u problemen ondervinden.

Surfshark biedt apps voor Linux, MacOS, iOS, Windows en Android. Als u de VPN wil gebruiken op uw draadloze router, moet u dit handmatig instellen.

Voordelen:

 • Deblokkeert heel gemakkelijk zowel Disney+ en andere grote platforms
 • Geen limiet aan het aantal apparaten dat u kunt aansluiten
 • Houdt geen enkel log bij
 • Neemt privacy en beveiliging zeer ernstig

Nadelen:

 • Sommige servers zijn langzamer dan andere (maar dit is een van de snelste VPN’s dankzij de implementatie van WireGuard)

Our score:

4.5 out of 5

BESTE BUDGET-OPTIE:Surfshark biedt hoge snelheden en focust zeer sterk op beveiliging. U kunt zoveel apparaten aansluiten als u wilt zodat u Disney+ overal kunt streamen. Nog geweldiger is dat deze service zeer betaalbaar is en een 30 dagen geld-terug-garantie biedt.

Bekijk ons uitgebreide Surfshark-review.

Surfshark Voucher
Krijg 3 maanden GRATIS op een abonnement van 2 jaar
Deal ophalen >
Korting wordt automatisch toegepast

3. ExpressVPN

ExpressVPN werken met Disney+Getest Jul 2024

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website:  www.ExpressVPN.com

Geld-terug-garantie: 30 DAYS

ExpressVPN beheert 160 serverlocaties in 94 landen waaronder België, Nederland, de VS en Canada. het is dus een uitstekende manier is om Disney+ in het buitenland te streamen. Sterker nog, met hoge snelheden en onbeperkte bandbreedte kunt u in de hoogst mogelijke kwaliteit kijken. ExpressVPN staat tot wel vijf gelijktijdige verbindingen toe zodat u al uw apparaten kunt beschermen met één account.

Deze VPN houdt uw activiteiten te allen tijde privé met behulp van 256-bits encryptie, bescherming tegen DNS-, IPv6- en WebRTC-lekken en een killswitch (die al het verkeer stopt wanneer u de VPN-verbinding plotseling verliest). U kunt bijna volledig anoniem aanmelden door in Bitcoin te betalen. Dit is echter volledig optioneel, aangezien ExpressVPN geen gegevens vastlegt die u kunnen identificeren. Als u problemen ondervindt, kunt u 24/7 contact opnemen met de klantenservice via live chat.

ExpressVPN heeft apps voor macOS-, Windows-, Linux-, Android- en iOS-apparaten. Het biedt ook aangepaste routerfirmware om het beschermen van al uw apparaten zo eenvoudig mogelijk te maken.

Voordelen:

 • Toonaangevende beveiligingsfuncties
 • Volledige privacy – er worden geen logs met persoonlijke informatie bijgehouden
 • Deblokkeert Disney+ en tal van andere diensten

Nadelen:

 • Geavanceerde configuratie voor grote gebruikers is een beetje beperkt
 • Beetje hogere prijs

Our score:

4 out of 5

GEWELDIGE ALLESKUNNER:ExpressVPN is snel en veilig waardoor het een goede keuze is om in het buitenland naar Disney+ te kijken. Het wordt zelfs geleverd met een 30 dagen geld-terug-garantie.

Bekijk ons uitgebreide ExpressVPN-review.

ExpressVPN Voucher
BESPAAR 49% plus drie maanden gratis
Deal ophalen >
Korting wordt automatisch toegepast

4. CyberGhost

CyberGhost werken met Disney+Getest Jul 2024

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website:  www.Cyberghost.com

Geld-terug-garantie: 45 DAYS

CyberGhost beschikt momenteel over maar liefst zo’n 5.900 servers in bijna 90 landen. U hoeft zich geen zorgen te maken dat uw film wordt onderbroken door vertraging of buffering, dankzij de constante hoge snelheden en onbeperkte bandbreedte. Deze VPN blokkeert bovendien een breed scala aan diensten zodat u Disney+, Netflix en vergelijkbare diensten vanuit het buitenland kunt streamen. CyberGhost maakt tot wel zeven gelijktijdige verbindingen mogelijk, oftewel één meer is dan het branchegemiddelde.

Alle beveiligingsfuncties van deze service zijn standaard ingeschakeld dus er is slechts minimale configuratie vereist. De beveiliging omvat 256-bits encryptie, automatische adblocking, malware-scanning, een killswitch en bescherming tegen DNS-, WebRTC- en IPv6-lekken. CyberGhost registreert geen persoonlijk identificeerbare informatie maar als u zich zorgen maakt over uw privacy, is er altijd de mogelijkheid om u aan te melden met Bitcoin en een eenmalig e-mailadres. Mocht u problemen ondervinden, kunt u de klantenservice 24/7 bereiken via live chat.

CyberGhost biedt apps voor Android, iOS, macOS en Windows. Het systeem werkt met Linux-systemen en draadloze routers via handmatige installatie.

Voordelen:

 • Deblokkeert met gemak Disney+ Belgisch en soortgelijke platforms
 • Budgetprovider die geen concessies doet aan beveiliging en privacy
 • Duizenden snelle servers over de hele wereld
 • Perfect voor beginnelingen

Nadelen:

 • Minder geschikt voor grote gebruikers
 • Werkt niet in China

Our score:

4.5 out of 5

PERFECT VOOR BEGINNELINGEN:CyberGhost is erg gebruiksvriendelijk en biedt uitgebreide beveiligingsfuncties, hoge snelheden en een uitstekend vermogen om te deblokkeren. Het wordt zelfs geleverd met een 45 dagen geld-terug-garantie.

Bekijk ons volledige CyberGhost-review.

CyberGhost Voucher
BESPAAR 84% op het abonnement van 2 jaar
Deal ophalen >
Korting wordt automatisch toegepast

5. IPVanish

IPVanish werken met Disney+Getest Jul 2024

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website:  www.IPVanish.com

Geld-terug-garantie: 30 DAYS

IPVanish is een lichtgewicht maar toch een veelzijdige VPN met ongeveer 1.900 servers in meer dan 60 landen. Deze service is erg snel en beperkt uw bandbreedte niet waardoor het ideaal is om in het buitenland naar Disney+ te kijken. Dat is echter niet alles: u kunt ook platforms zoals Ziggo Go, iPlayer, Netflix VS en Sling TV overal deblokkeren. IPVanish biedt een bijzonder royale onbeperkte verbinding zodat u al uw apparaten tegelijk kunt beveiligen.

Deze service biedt verschillende krachtige beveiligingsfuncties waaronder 256-bits encryptie, een killswitch, DNS- en IPV6-lekbescherming, blokkering van LAN-verkeer en de mogelijkheid om uw VPN-verkeer te versleutelen. Dit is een bijzonder handige functie omdat u hiermee firewalls en VPN-beperkingen kunt omzeilen.

IPVanish houdt helemaal geen logs bij. Dit betekent dat u in feite onvindbaar bent zodra u verbonden bent met de VPN. Hulp nodig? Klantensupport is 24/7 beschikbaar via live chat. Tenslotte biedt IPVanish apps voor Android, Windows, iOS en MacOS. De VPN kan handmatig worden geconfigureerd voor gebruik met Linux-systemen en geselecteerde netwerkrouters.

Voordelen:

 • Houdt helemaal geen logs bij van gebruikersactiviteit en metadata
 • Snel genoeg voor probleemloze streaming in HD
 • Krachtige beveiligingsfuncties waaronder versleuteling van verkeer

Nadelen:

 • Accepteert geen Bitcoin
 • Heeft moeite met enkele grotere streamingservices

Our score:

4.5 out of 5

SNEL EN VEILIG:IPVanish is een snelle, lichtgewicht VPN met een sterke focus op privacy en beveiliging. Het systeem houdt geen logs bij, biedt behoorlijke mogelijkheden tot deblokkering en omvat een 30 dagen geld-terug-garantie.

Bekijk voor meer informatie ons volledige IPVanish-review.

IPVanish Voucher
BESPAAR 85% op een abonnement van 2 jaar
Deal ophalen >
Korting wordt automatisch toegepast

6. PrivateVPN

PrivateVPN werken met Disney+Getest Jul 2024

Beschikbare apps:

 • PC
 • Mac
 • IOS
 • Android
 • Linux

Website:  www.PrivateVPN.com

Geld-terug-garantie: 30 DAYS

PrivateVPN heeft een wat kleiner netwerk dan sommige van bovenstaande VPN’s (zo’n 200 servers in 63 landen) maar het maakt dit weer goed met extreem hoge snelheden. Gecombineerd met het uitzonderlijke vermogen van PrivateVPN tot deblokkeren, maakt dat het systeem perfect voor iedereen die regio-geblokkeerde services zoals Disney+ of Netflix in het buitenland wil gebruiken. Er worden tot wel zes gelijktijdige verbindingen toegestaan zodat u overal veilig kunt streamen of openbare wifi kunt gebruiken.

Deze VPN legt een grote nadruk op beveiliging. Eerst en vooral omvat het 256-bits encryptie, een killswitch (alleen Windows) en bescherming tegen DNS-, IPv6- en WebRTC-lekken. Er is ook een split-tunneling- functionaliteit (waardoor bepaalde apps de VPN kunnen vermijden) en een stealth-modus waarmee u kunt verhullen dat u überhaupt een VPN gebruikt. PrivateVPN houdt helemaal geen logs bij en u kunt anoniem betalen met Bitcoin als u dat wilt. Op live chat gebaseerde support is 22 uur per dag beschikbaar en hulp op afstand is beschikbaar als u dat nodig hebt.

PrivateVPN heeft apps voor Windows, Android, macOS en iOS. Met een eenvoudige handmatige configuratie kan deze service ook worden gebruikt op Linux-systemen en internetrouters.

Voordelen:

 • Houdt helemaal geen logs bij
 • Sneller dan veel andere providers
 • Krachtige beveiligings- en privacybeschermingsfuncties
 • Betrouwbare servers in België

Nadelen:

 • Heeft geen 24/7 live chat
 • Klein aantal servers, vrij nieuwe provider die zijn netwerk nog aan het uitbreiden is

Our score:

4.5 out of 5

SNELLE BELGISCHE SERVERS:Tot wel 6 apparaten aan te sluiten. Houdt gegevens veilig met encryptie en geen-logs-beleid. 30 dagen geld-terug-garantie. Gemakkelijk te gebruiken. Geen-logs-beleid. Werkt met een ruime keuze aan Netflix-regio’s.

Lees ons volledige PrivateVPN-review.

PrivateVPN Voucher
BESPAAR 85% op het jaarabonnement
Deal ophalen >
Korting wordt automatisch toegepast

Methodologie: hoe we de beste VPN’s hebben gevonden om naar Disney+ te kijken

Hoewel er veel VPN’s bestaan, zijn ze niet allemaal even goed om probleemloos te naar Disney+ te kijken. Hier lees je hoe we bepalen welke de allerbeste zijn voor Disney+-fans:

 1. Servers over de hele wereld: Disney+ is beschikbaar in een groot aantal landen. Een VPN met een groot, wereldwijd servernetwerk zorgt ervoor dat je verbinding kunt maken met regio’s waar je favoriete series en films worden aangeboden.
 2. Snelheid: niemand wil last hebben van buffering en vertraging tijdens het bekijken van zijn of haar favoriete Disney+-content. We voeren grondige snelheidstests uit om VPN’s te identificeren die consistent snelle verbindingen hebben, waardoor een soepele streamingervaring van hoge kwaliteit wordt gegarandeerd.
 3. Deblokkeren: geografische beperkingen vormen een obstakel voor Disney+-fans die buiten de ondersteunde regio’s reizen. We hebben VPN’s getest om er zeker van te zijn dat ze op betrouwbare wijze de blokkades van Disney+ omzeilen, zodat je toegang krijgt tot de inhoud waar je van houdt, waar je ook bent.
 4. Beveiliging: je online activiteiten beschermen is van cruciaal belang. We geven prioriteit aan VPN’s met robuuste versleuteling, een killswitch om datalekken te voorkomen en DNS-lekbescherming. Sommige top-VPN’s bieden zelfs de mogelijkheid van een dubbele VPN-verbinding voor maximale veiligheid.
 5. Privacy: een betrouwbare VPN mag nooit online activiteitenlogs opslaan, zodat je met een gerust hart kunt browsen. We houden het privacybeleid nauwlettend in de gaten om ervoor te zorgen dat je gegevens jouw eigendom blijven.
 6. Gebruiksgemak: het gebruik van een VPN om Disney+ te streamen moet eenvoudig zijn. Wij geven de voorkeur aan VPN’s met gebruiksvriendelijke apps op alle populaire apparaten, duidelijke installatie-instructies en gemakkelijk toegankelijke klantenondersteuning.
 7. Waar voor je geld: je hoeft niet veel geld uit te geven voor een geweldige Disney+-streaming-ervaring. Onze topkeuzes bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, en veel daarvan worden geleverd met royale geld-terug-garanties, zodat je ze zonder risico kunt uitproberen.

Meer dan marketing-claims: We geloven de beloften van een VPN niet zomaar. Onze grondige testmethodologie voor VPN’s omvat praktijkgerichte testen, zodat elke aanbeveling gebaseerd is op prestaties tijdens het werkelijke gebruik.

Disney+ kijken vanuit het buitenland: veelgestelde vragen

Kan ik een gratis VPN gebruiken met Disney+?

Nee. Gratis VPN’s worden meestal door grote streamingservices geblokkeerd. De snelheden zijn meestal ondermaats omdat ze over het algemeen meer gebruikers hebben dan hun netwerk kan. Dit betekent dat u constant buffert, zelfs als het u lukt om een gratis VPN te vinden met servers in België die met Disney+ werken (en we hebben nog geen service ontdekt die dat doet).

U moet beseffen dat gratis VPN’s beveiligingsrisico’s veroorzaken. Recente onderzoeken hebben aangetoond dat een hoog percentage gratis VPN’s malware bevat. Nog verontrustender: vaak nemen ze niet eens de moeite om het verkeer van de gebruiker te versleutelen. Zelfs als ze dat wel doen, is er geen garantie dat uw gratis VPN-provider geen details van uw activiteiten aan adverteerders verkoopt. Het gebruik van een gerenommeerde VPN die privacy voorop stelt, is de beste manier om veilig te blijven tijdens het streamen.

Blokkeert Disney+ VPN's?

Disney+ heeft zeker een vorm van VPN-blokkering ingebouwd. Zoals hierboven aangetoond, zijn er echter een paar VPN’s waarmee u vanuit het buitenland nog steeds toegang hebt tot de service. U hoeft zich ook geen zorgen te maken of u in de toekomst nog wel kunt kijken.

De VPN’s die wij aanbevelen maken het tot een onderdeel van hun kernmissie om hun gebruikers toegang te blijven bieden tot veelgevraagde services. Dus wanneer een grote streamingservice uw VPN blokkeert, vinden onze aanbevolen diensten binnen een paar dagen een oplossing.

In welke landen is Disney+ beschikbaar?

Op dit moment is Disney+ beschikbaar in:

 • De VS
 • Het VK
 • Canada
 • Nederland
 • België
 • Portugal
 • Finland
 • IJsland
 • Luxemburg
 • Noorwegen
 • Zweden
 • Denemarken
 • Groenland
 • Australië
 • Nieuw-Zeeland
 • Frankrijk
 • India
 • Duitsland
 • Ierland
 • Oostenrijk
 • Spanje
 • Italië
 • Zwitserland
 • Latijns-Amerika
 • Caribisch gebied
 • Maleisië
 • Thailand
 • Zuid-Korea
 • Hongkong
 • Taiwan
 • Filipijnen

De service zal naar verwachting in de tweede helft van 2021 en in 2022 ook uitgerold worden in andere Europese en wereldwijde markten. Houd er rekening mee dat, afhankelijk van de locatie, Disney+ mogelijk als toevoeging beschikbaar is als onderdeel van een bestaand kabel-tv- of streamingpakket.

Is het legaal om Disney+ te kijken met een VPN?

VPN’s zijn in feite in de meeste landen legaal. Verder is het gebruik ervan niet expliciet verboden in de abonnementsovereenkomst van Disney+. U zou dus met een VPN geen problemen moeten hebben om Disney+ te streamen buiten België.

Als u twijfelt, raden we u aan om de betreffende wetgeving in uw land te lezen voordat u probeert toegang te krijgen tot Disney+ vanaf een niet-ondersteunde locatie.

Wat kan ik bekijken op Disney+?

Op Disney+ vindt u niet alleen maar Disney-films. De dienst biedt een breed scala aan populaire shows en titels van verschillende netwerken. Disney heeft trouwens zelf een Twitter-thread geplaatst met bijna 300 titels die beschikbaar waren bij de lancering van de Amerikaanse versie van Disney+.

Hieronder hebben we een aantal van de populairste titels van het platform op een rijtje gezet. Nog beter, er zijn apps voor Windows, MacOS, iOS, Android, Apple TV, PlayStation 4 en Xbox zodat u op al uw apparaten kunt kijken:

 1. Lady and the Tramp
 2. The Emperor’s New Groove
 3. Avatar
 4. The Simpsons
 5. The Mandalorian
 6. Captain Marvel
 7. The Muppets
 8. Star Wars: The Force Awakens
 9. Avengers: Age of Ultron
 10. Frozen

Waarom is de regio van Disney+ vergrendeld?

Disney+ implementeert regiovergrendeling voornamelijk om te voldoen aan licentieovereenkomsten. Het platform verwerft de licentierechten voor zijn films en series op een landspecifieke basis. Deze licentieregelingen worden gebruikt om zoveel mogelijk winst uit content te halen en om auteursrechthebbenden in staat te stellen verschillende licentieovereenkomsten aan te gaan in verschillende landen.

Daarom is het bijvoorbeeld mogelijk dat Netflix in het ene land de rechten op een film bezit, terwijl Disney+ de rechten in een ander land bezit.

Lokale regelgeving heeft ook invloed op de noodzaak om de content te beperken. Elk land heeft verschillende beoordelingsnormen en wettelijke vereisten, waardoor Disney+ zijn catalogus moet aanpassen om ervoor te zorgen dat deze aan de regelgeving voldoet. Zo kan Disney+ de culturele gevoeligheden van verschillende landen respecteren.

Om op verschillende locaties over de hele wereld een andere catalogus aan te bieden, controleert Disney+ het IP-adres van elke bezoeker. Het gebruikt dit digitale adres om de locatie van de gebruiker in te schatten en biedt hem of haar een bibliotheek met content aan op basis van dat specifieke rechtsgebied. Daarom kun je met een VPN gemakkelijk doen alsof je in een ander land bent.

Met een VPN kun je verbinding maken met een andere regio en je gegevens versleutelen om te voorkomen dat lokale netwerken en internetproviders je kunnen volgen. Het enige voorbehoud is dat veel VPN’s al door Disney zijn geblokkeerd. Dat betekent dat je je VPN zorgvuldig moet kiezen om op vakantie via je account naar content te kijken (of om toegang te krijgen tot regionale content).

Houd er ook rekening mee dat het gebruik van een VPN voor toegang tot content technisch gezien een schending van de servicevoorwaarden is. Disney schort gebruikersaccounts echter meestal niet op, maar richt zich op het blokkeren van VPN’s. Dat komt omdat het wil dat accounthouders hun abonnementskosten blijven betalen.

Zie ook: Disney+ versus Netflix versus Amazon versus Hulu

Hoe kunt u Disney+ gebruiken zonder buitenlandse betaalmethode?

U kunt de Disney+-website in het buitenland met een VPN deblokkeren maar u kunt pas iets bekijken als u zich aanmeldt. Hiervoor hebt u een betaalmethode nodig die gekoppeld is aan een adres in een land waar Disney+ al gelanceerd is. Sommige Disney-fans hebben echter manieren gevonden om toegang te krijgen tot Disney+ op plaatsen waar het niet beschikbaar zou zijn.

Hier zijn een paar van de methoden mensen gebruiken om Disney+ in het buitenland te deblokkeren:

Methode 1: Deblokkeer Disney+ met een Apple-ID

Merk op dat deze methode alleen werkt als u een iPad, iPhone of Apple TV hebt. U kunt uw iTunes-regio op andere apparaten wijzigen maar u kunt op deze manier geen apps downloaden.

 1. Open de App Store.
 2. Log uit bij uw account en scrol omlaag naar de onderkant van de pagina.
 3. Klik op het vlagpictogram en selecteer België
 4. Maak een nieuwe Apple-ID aan maar voeg geen betaalmethode toe.
 5. Koop een digitale iTunes-cadeaubon. Houd er rekening mee dat de bon moet geladen worden met euro’s anders werkt dit niet. Houd er rekening mee dat de kaart met de laagste waarde € 25 is dus u kunt overwegen om een jaar toegang tot Disney+ vooruit te betalen (dit kost € 69,99).
 6. Als u uw iTunes-cadeaucode via mail hebt aangekregen, surft u naar de pagina Accountinstellingen om deze in te wisselen.
 7. Maak verbinding met een Belgische VPN-server en download de Disney+-app uit de Apple app store.
 8. Meld u aan in de app bij Disney+ en betaal met uw iTunes-saldo. U zou nu zonder problemen Disney+ moeten kunnen gebruiken vanuit het buitenland.

Methode 2: Deblokkeer Disney+ met een Google-account

Deze methode zou moeten werken met elk Android-apparaat met toegang tot de Google Play Store.

 1. Maak eerst verbinding met een van de Belgische servers van uw VPN.
 2. Ga naar de Google Play Store en maak een nieuw account aan (maar log nog niet in).
 3. Koop een Google Play-cadeaucode bij een gerenommeerde verkoper (deze zijn beschikbaar op Amazon.com). Let op: de kaart moet worden geladen met euro’s, aangezien Disney+ België geen andere valuta accepteert.
 4. U krijgt de cadeaucode per e-mail. Daarna klikt u op de link in de e-mail (als u via de gsm werkt) of de code handmatig in de Google Play Store invoeren om ze in te wisselen. Houd er rekening mee dat u misschien een geldige postcode moet invoeren. Google verifieert echter niet of u daar echt woont.
 5. Ga nu naar het menu Instellingen van uw apparaat en klik op Accounts.
 6. Selecteer Account toevoegen en vervolgens Google en voeg het account toe dat u in stap 2 hebt aangemaakt.
 7. Ga terug naar de Google Play Store en log in met uw nieuwe account.
 8. Zoek en installeer de Disney+-app en meld u vervolgens aan zoals u normaal doet. Als er tijdens de registratie een fout optreedt, stop de app dan geforceerd, heropen hem en u zou verder moeten kunnen gaan.
 9. Kies tot slot om te betalen met het saldo op uw Google-account. Vanaf nu zou u, als u verbinding maakt met een Belgische VPN-server, Disney+ in het buitenland moeten kunnen bekijken.