Cyberghost Black Friday Deal

KRIJG 84% KORTING:Bespaar 84% op het 2-jarige abonnement van CyberGhost en ontvang nog eens 4 maanden gratis.

Black Friday-deal 2023 van CyberGhost

Met de huidige CyberGhost-deal kun je 84% besparen op de prijs van een tweejarig abonnement. Nog mooier: Als u zich nu aanmeldt, krijgt u bovendien nog eens vier maanden extra gratis. Het kiezen van dit specifieke abonnement is op de lange termijn voordeliger, omdat het slechts € 2,03 per maand kost. De reguliere abonnementen van CyberGhost zonder korting zijn daarentegen als volgt geprijsd: 1 maand ($12,99/maand) en 6 maanden ($6,99/maand).

Cyberghost Pricing

Of je nu een regionaal geblokkeerde website probeert te deblokkeren of gewoon jouw digitale privacy wilt verbeteren, een VPN kan je hierbij helpen en nog veel meer. Het probleem is dat er zoveel VPN’s op de markt zijn, dat het een uitdaging kan zijn om er eentje te vinden die aan jouw behoeften voldoet. CyberGhost biedt echter een unieke combinatie van hoge serversnelheden en krachtige beveiliging. Bovendien kun je dankzij hun Black Friday-deal enorm besparen op een langlopend VPN-abonnement.

Voucher voor CyberGhost
BESPAAR 83% op het abonnement van 2 jaar
Bekijk Aanbieding >
Korting wordt automatisch toegepast

Waarom zou ik CyberGhost kopen op Black Friday?

Als je overweegt een VPN aan te schaffen, is dit een goed moment om dat te doen. Dat komt omdat je tijdens Black Friday de hoogste kortingen op abonnementen ziet. CyberGhost is zelfs niet het enige VPN dat een Black Friday-deal ter overweging aanbiedt. Er zijn inderdaad veel VPN’s op de markt, waarvan er vele speciale Black Friday-aanbiedingen hebben. Het is echter belangrijk op te merken dat niet al deze VPN’s worden aanbevolen, en sommige bieden mogelijk niet het hoge beschermingsniveau dat nodig is om jou online veilig te houden.

Het goede nieuws is dat CyberGhost een van onze als beste beoordeelde VPN’s is, waardoor de Black Friday-deal des te aantrekkelijker wordt. Wil je dit aanbod vergelijken met dat van andere VPN’s voordat je een beslissing neemt? In ons artikel Beste Black Friday VPN-deals van 2023 bekijken we de grootste en beste promoties en geven ook details over elke VPN-provider om jouw beslissing net iets sneller en gemakkelijker te maken.

Waarom zou ik CyberGhost kiezen?

Met ruim 7.000 servers in 90 landen heeft CyberGhost een van de grootste servernetwerken van alle VPN’s op de markt. Dat maakt het een uitstekende keuze voor veilige toegang tot streamingservices zoals Netflix VS en BBC iPlayer. Het staat ook bekend om het aanbieden van hogesnelheidsverbindingen en onbeperkte bandbreedte. Je kunt CyberGhost daarom niet alleen gebruiken om te browsen, maar ook voor onbeperkt gamen, streamen, en torrenten.

Beveiliging is nog een gebied waarin CyberGhost zich onderscheidt van veel VPN’s. Het biedt een strikt geen-logs-beleid en beveiligt al jouw gegevens met 256-bits AES-versleuteling. Bovendien is er ook nog bescherming tegen DNS- en IPv6-lekken en een automatische killswitchfunctie. Je zult zelfs onafhankelijk bediende “NoSpy”-servers vinden die nog meer privacy bieden. Al deze functies samen vormen een uitgebreid beveiligingspakket dat ervoor zorgt dat je online anoniem kunt blijven.

Desktop-gebruikersinterface van CyberGhost

CyberGhost is gemakkelijk te gebruiken, hoewel support via live chat en e-mail dag en nacht beschikbaar is als je die nodig hebt. Het maakt meer gelijktijdige verbindingen mogelijk dan de meeste VPN’s (tot wel zeven), wat geweldig is omdat het ook apps biedt voor een breed scala aan besturingssystemen. Dit omvatten Windows, Mac, Linux, Android, iOS, Amazon Fire TV en Android TV. Er worden ook browserextensies voor Chrome en Firefox aangeboden. Je kunt CyberGhost zonder risico uitproberen omdat het een 45-dagen geld-terug-garantie biedt.

CyberGhost-functies

Heb je moeite om tussen twee VPN’s te kiezen? Het kan zijn dat jouw beslissing neerkomt op de vraag of een VPN een bepaalde functie heeft. Hier zijn enkele van de belangrijkste functies die CyberGhost biedt:

  • Uitgebreid servernetwerk: Meer dan 7.000 servers in 90 landen
  • Hogesnelheidsverbindingen: Snelle servers voor streamen zonder vertraging
  • Meerdere apparaten: Sluit tot wel zeven apparaten tegelijk aan
  • Anoniem browsen: Maakt gebruik van encryptie en hanteert een strikt geen-logs-beleid
  • Beginnersvriendelijk: Dag en nacht support via live chat en gebruiksvriendelijke apps
  • Probeer het uit zonder risico: Inclusief een 45-dagen geld-terug-garantie

Hoe zit het met de Cyber Monday-deal van CyberGhost?

Op basis van hoe Black Friday-deals doorgaans werken, kunnen we verwachten dat de promotie van CyberGhost doorgaat tot Cyber Monday. Of we zullen op zijn minst nog een soortgelijke Cyber Monday-promotie zien. Wat we wel weten is dat na afloop van Cyber Monday de VPN-prijzen over de hele linie waarschijnlijk weer normaal zullen worden. Daarom is het een goed idee om te profiteren van deze Black Friday-deal nu het nog kan.

Voucher voor CyberGhost
BESPAAR 83% op het abonnement van 2 jaar
Bekijk Aanbieding >
Korting wordt automatisch toegepast

Lees onze CyberGhost-review.

Zie ook: